Vagtskifte i tagpapbranchen

Salgs- og marketingdirektør Torkild Hansen har erfaring med tagdækkersalg, foreskrivende led, digitale systemer mv.,

Kenneth Og Thorkild 05 @Jonasfotografi

Torkild Hansen er den 1. november tiltrådt som ny salgs- og marketingdirektør hos Phønix Tag Materialer. Torkild Hansen giver virksomheden stor erfaring med tagdækkersalg, det foreskrivende led, samt udvikling og implementering af digitale systemer til kunde- og salgshåndtering. Han bliver en del af ledergruppen hos Nordic Waterproofing A/S.

Torkild Hansen afløser Kenneth Vraa, der forlader sin stilling efter 14 år på posten som salgs- og marketingdirektør. Og det er et ganske markant aftryk, Kenneth Vraa efterlader sig, såvel over for kolleger som medarbejdere, han har haft kontakt med. Aftrykket ses også på selve tagdækkerbranchen. Han var således manden bag ”Tagdækker Trainee” i 2017, der hjælper personer uden for arbejdsmarkedet ind i tagdækkerfaget. En ide, som i dag skaber stor værdi for trainees, tagdækkermestre og samfundet.

Kenneth Vraa forlader Phønix Tag Materialer A/S for at tiltræde som adm. direktør ved Wallmann A/S. Skiftet markeres med en intern afskedsreception den 16. december.

Nyheder

Fugtkonference

Tilmeld dig 2-dages seminar om fugt

NB: Der er lukket for tilmeldinger, men du er velkommen til at ringe til Dorthe L. Hartung på telefon 40 64 52 41 eller maile dor@ptm.dk

Invitation. 2-dages seminar om fugt
expand_less