Job og karriere

Indenfor i vores virksomhed


Phønix Tag Materialer er en del af Nordic Waterproofing A/S, og begge selskaber bor på Vester Allé 1 i Vejen. 

Vi er en arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed, og hvor mange af vores medarbejdere har været en del af - og aktive bidragsydere til - vores kultur igennem flere årtier. En stor del af kulturen hos os bygger på vores leveregler. Når vi søger nye kolleger, lægger vi vægt på, at dine personlige værdier er i overensstemmelse med vores leveregler. 

Vores kultur er også kendetegnet ved vores ekstraordinært stærke samarbejdsrelationer, moderne ledelsesprincipper og en flad organisationsstruktur, hvilket i flere år har gjort os til én af Danmarks Bedste Mellemstore Virksomheder. 

Leveregler 2 Page 2 Hq
Leveregler hos Nordic Waterproofing A/S

Det siger vores medarbejdere

Gitte Pryds 2000
Gitte Pryds, laboratorieleder
Niels Varming 2000
Niels Varming - Smed

Hvad gør, i dine øjne, Nordic Waterproofing til en god arbejdsgiver?
At der gives frihed under ansvar, at man kan sige tingene,
som de er, og at vi har klare mål og værdier.

Hvilket råd vil du give andre, som overvejer at søge job hos os?
Hvis du kan lide at arbejde selvstændigt og have super kolleger, er vi det rigtige sted for dig

Før du ansøger

Hav dette materiale klar: Vi beder dig uploade dit CV og dit foto. Derudover har du mulighed for at uploade andre dokumenter såsom din motiverede ansøgning, udtalelser eller eksamensbeviser.

Undervejs i processen

Ventetid
Når du har sendt en ansøgning på en opslået stilling, vil du modtage en bekræftelse på, at vi har modtaget den. Har du søgt en opslået stilling vil du typisk høre fra os igen 2-4 uger efter ansøgningsfristens udløb.

Har du sendt en uopfordret ansøgning? Én gang om måneden gennemgår vi alle uopfordrede ansøgninger, og kontakter dig alene, hvis vi har en jobmulighed, som vi mener matcher dine kvalifikationer. Vi gemmer din ansøgning i op til 6 måneder fra modtagelsen, så du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger. Efter 6 måneder vil du modtage en e-mail fra os, hvor vi spørger, om du ønsker, at vi fortsat opbevarer din ansøgning i jobdatabasen. Hvis du ikke svarer på denne mail, eller hvis du svarer, at du ikke ønsker, at vi fortsat opbevarer din ansøgning, vil din ansøgning blive slettet.

expand_less