Kontaktperson

Dorthe L. Hartung

Projekt- og bæredygtighedschef

Telefon: 40 64 52 41 E-mail: dor@ptm.dk

Dorthe

Fra vugge til grav

Hvis vi skal gøre en markant forskel for miljøet, skal vi have det fulde overblik over vores produkters miljøpåvirkning – fra vugge til grav. Derfor arbejder vi systematisk med at dokumentere vores arbejde på miljøområdet, så vi løbende kan identificere de områder, vi skal sætte fokus på i fremtiden.

Co2neutrali2030lys
Nedbragtco2aftrykmed97procent

Vores dokumentation

Vores dokumentation er samlet i livscyklusanalyser og EPD’er, så professionelle indenfor byggeriet kan se, hvordan Phønix Tag Materialers produkter påvirker miljøet i alle faserne:

Råmaterialer: Udvindingen og bearbejdningen af de materialer, vores produkter er lavet af.

Produktion: Fremstillingen af vores produkter.

Transport: Fragten af færdige produkter til kunderne.

Byggeproces: Monteringen af vores produkter på bygningen.

Brug: Miljøpåvirkningen ved udskiftning af vores produkter efter 50 år.

Endt levetid: Afmonteringen af tagpappen, transport, affaldsbehandling og evt. genbrug.

Bitumens uundværlige egenskaber

En af vores primære råvarer er bitumen, fordi det med sine vandafvisende egenskaber er det bedst mulige materiale til at opnå tætte og sikre tage.

Men bitumen er samtidig et oliebaseret og dermed fossilt materiale. Derfor arbejder vi på at gøre alt rundt om – altså alle hjørner af vores forretning – mere bæredygtig.

Artikler

& viden

Her finder du faglige artikler, interviews og videoer med eksperter. Det handler om bæredygtighed, projektering, montage, levetid, arkitektur, eksempler på byggerier m.m. Artiklerne skal være med til at understøtte både projektering, udførelse og materialevalg.

IMG 1527

Alger på byggematerialer: Hvordan gør man?

Mos og alger er et æstetisk problem på byggematerialer, flisebelægninger og lignende, fordi den grønne farve misklæder bygninger og andre konstruktioners synlige overflader.

Alger på byggematerialer. Hvordan gør man?
expand_less