Tagpappens opslagsværk udkommer nu i totalrevideret udgave - også i fysisk form

PTM-anvisningerne er et centralt opslagsværk for den projekterende. Anvisningerne findes både på www.ptm.dk og i trykte eksemplarer, som du kan bestille.

Ptm Anvisninger 07 (1)
PTM-anvisningerne er et centralt opslagsværk for den projekterende. Anvisningerne findes både på www.ptm.dk og i trykte eksemplarer, som du kan bestille. På billedet ses Benjamin Skovmand Hansen, bygningskonstruktør MAK hos ERIK Arkitekter i Odense, og projekt- og bæredygtighedschef hos Phønix Tag Materialer Dorthe L. Hartung

Tekster og tegninger til hver af de 13 PTM-anvisninger har fået et gennemsyn og er blevet opdateret i et nyt opslagsværk

For at holde sig ajour med byggebranchens tekniske fælleseje og nyeste vejledninger har Phønix Tag Materialer revideret sine PTM-anvisninger. Det betyder, at den projekterende, entreprenøren eller bygherrens arbejde med materialevalg, korrekt projektering og udførsel med tagpap nu bliver nemmere og mere korrekt.

Anvisningerne er summen af den tekniske rådgivning, som Phønix Tag Materialer dagligt yder, og er selvstændige hæfter om henholdsvis fugt, brand, fastgørelse af tagpap og solceller, listedækning, grønne tage, undertage, kvalitetssikring, tagterrasser og renovering mv.

Det findes også i en trykt udgave, som stilles til rådighed for branchen.

”Vi oplever, at mange rådgivere efterspørger en fysisk håndbog. Det er godt at have adgang til materialerne digitalt, men der er også et behov for at have håndbøger, man hurtigt kan slå op i og henvise til, når man projekterer og udarbejder udbudsmaterialet. Det giver vi dem nu muligheden for,” siger projekt- og bæredygtighedschef fra Phønix Tag Materialer Dorthe L. Hartung.

Hjemmesidens udgave af PTM-anvisningerne opdateres derudover løbende, når der sker ændringer. Og det er muligt at tilmelde sig et nyhedsbrev, så man får besked, når anvisningerne bliver rettet eller ajourført: https://www.phonixtagmaterialer.dk/projektering/ptm-anvisninger/

PTM-anvisningerne viderefører de tidligere TOR-anvisninger.

Ptm Anvisninger 33
PTM-anvisningerne er et næsten 1.000 sider stort teknisk retningsgrundlag for projekterende arkitekter, konstruktører og andre rådgivere, der har byggeriet som hovedbeskæftigelse

Artikler og viden

Faglige artikler, interviews og videoer med eksperter om bæredygtighed, projektering, montage, levetid, arkitektur, cases m.m.

IMG 1527

Alger på byggematerialer: Hvordan gør man?

Mos og alger er et æstetisk problem på byggematerialer, flisebelægninger og lignende, fordi den grønne farve misklæder bygninger og andre konstruktioners synlige overflader.

Alger på byggematerialer. Hvordan gør man?
expand_less