Revit/BIM-objekter på tagterrasser, parkeringsdæk og grønne tage tilføjet

25 flere 2D-detaljer og 15 flere 3D-objekter klar til brug

24

Nu kan du hente 25 nye 2D-detaljer og 15 nye 3D-objekter her på Phønix Tag Materialers hjemmeside. Og samtidig kan detaljerne også hentes via Ajour Systems gratis plugin til Revit.

– Detaljerne er udviklet i tæt dialog med arkitektvirksomheder, der også har testet tegningerne. De kan derfor bruges uden efterbearbejdning, siger projekt- og bæredygtighedschef og DGNB-konsulent Dorthe L. Hartung fra Phønix Tag Materialer.

Der er nu tilføjet otte detaljer med forskellige opbygninger af tagterrasser samt syv nye varianter af detaljer i forbindelse med parkeringsdæk. Samtidig er der blevet plads til tegninger over intensive grønne tage og taghaver. Sidst men ikke mindst findes også nye detaljer, som viser ventilation af tagkonstruktionen – et område, hvor der hyppigt opstår fejl.

I forvejen rummer Phønix Tag Materialers bibliotek mere end 100 forskellige Revit-objekter i 2D og 3D. Hovedparten af biblioteket består af detaljekomponenter af materialer, der typisk anvendes til detaljering som for eksempel mursten, konstruktionstræ og gipsplader. Men der findes både opbygninger, detaljer og overflader.

Læs mere om det danskudviklede BIM-værktøj fra Ajour.

Fakta

Hvad er BIM?

  • BIM står for Bygnings Informations Modellering og refererer til en samlet digital model af et bygningsværk, som anvendes på landets tegnestuer til planlægning, design og modellering.
  • BIM-arbejdsmetoden er med til at sikre bygherren høj kvalitet i byggeriet og anvendes samtidig som et økonomisk styringsværktøj til brug for driften

Mere information

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte vores eksperter i Phønix Tag Materialer eller Ajour System:

  • Dorthe L. Hartung, Projekt- og bæredygtighedschef og DGNB-konsulent,
    Phønix Tag Materialer, telefon 4064 5241
  • Thomas Holm, Teknisk konsulent hos Ajour System, telefon 4111 4810

Artikler og viden

Faglige artikler, interviews og videoer med eksperter om bæredygtighed, projektering, montage, levetid, arkitektur, cases m.m.

Phoenix Infographics Banner 004 Udgaver Til SHT 11.2022 Med Nye Tal

Indblik: Sådan bruger vi data til at skabe CO2-neutral produktion

Hvad indebærer CO2-reduktion for en producent af byggematerialer? I denne artikel kan du få et indblik i, hvordan vi hos Phønix Tag Materialer arbejder systematisk med at bruge data til at nedbringe klimaaftrykket i hele værdikæden.

Indblik: Sådan bruger vi data til at skabe CO2-neutral produktion
TANKEFULD 10 Tagpap

Boligselskab: Almene boliger kan også bygges bæredygtigt

Dokumenterede miljøegenskaber betyder bedre byggeproces og populære boliger.

Bæredygtige almene boliger
expand_less