Tagdækker Trainee-elev endte blandt Danmarks bedste

24-årige Christian Marthendal Lublin fra IFA Tagdækning fik andenpladsen ved DM i tagdækning 2021

Christian 1
Den tidligere tagdækker Trainee-elev, Christian Marthendal Lublin blev en af landets bedste tagdækkerlærlinge ved DM

24-årige Christian Marthendal Lublin fra IFA Tagdækning nummer to ved DM i tagdækning 2021. Christian startede oprindeligt i Tagdækker Trainee-forløbet hos Phønix Tag Materialer og partnere.

Tagdækker Trainee skal finde og kvalificere interesserede unge eller ledige for at skaffe arbejdskraft til branchen. 

Den 26. september 2021 blev Christian nummer to ved DM i tagdækning, der blev holdt i Brørup.

- Jeg er glad for at være udtaget til finalen. Det har været tre hårde dage under tidspres, men med gode oplevelser, og det er en god træning til når jeg skal til svendeprøve, siger Christian.

Christian bor i Nykøbing Falster og arbejder hos IFA Tagdækning i Toreby L. Entrepriseleder Bo Hauberg fra IFA Tagdækning er stolt over resultatet.

- Vi er stolte over at se, hvad Christian har præsteret. Han har endda endnu et år tilbage af sin uddannelse, og det er første gang at han udfører en listedækning, som er krævende, selv for erfarne svende. Det er vigtigt, at branchen kan tiltrække talenter. Og det er i det hele taget fantastisk at se, hvor godt håndværk de fire finalister kan udføre, siger Bo Hauberg.

DM plejer at blive holdt sammen med det store Skills, der dog har været aflyst de seneste to år på grund af Corona.

Derfor arrangerede tagpapproducenten Phønix Tag Materialer fra Vejen mesterskabet sammen med Det Faglige Fællesudvalg for Struktør-, Brolægger- og Tagdækkerfaget. DM fandt sted i Brørup i de samme lokaler hvor Phønix Tag Materialer i samarbejde med en række partnere uddanner Tagdækker Trainees.

 

Tagdækker 21 05

Fakta

Tagpapproducenten Phønix Tag Materialer arrangerer mesterskabet sammen med Det Faglige Fællesudvalg for Struktør-, Brolægger- og Tagdækkerfaget. DM fandt sted i Brørup i de samme lokaler hvor Phønix Tag Materialer uddanner Tagdækker Trainees, der skaffer udsatte unge i arbejde og uddannelse i den travle Tagdækkerbranche.

Blandt de fire skarpe lærlinge, der dystede i DM, var der netop en tidligere Tagdækker Trainee-elev.

Nyheder

Fugtkonference

Tilmeld dig 2-dages seminar om fugt

Kurset er er for dig som projekterer, det vil sige bygningskonstruktør, arkitekt eller ingeniør. Det handler om et tema, som er yderst aktuelt, nemlig fugt. Vi har samlet nogle af Danmarks førende eksperter, som giver dig den bedste viden.

Invitation. 2-dages seminar om fugt
expand_less