Unge på SKILLS dokumenterer kvaliteten med Tagpas

Fire tagdækkerlærlinge bygger ikke alene et flot tag, men sikrer også kvaliteten

Kvaliteten Skal Dokumenteres Paa Skills Christisn Lublin Foto Josephine Mathiesen580

Fire unge tagdækkerlærlinge bygger på Skills 2023 fra 2. -4. februar i Fredericia ikke alene et flot tag, men laver også kvalitetssikring og dokumentation på appen for tagdækkere, Tagpas.

De unge dyster i finalen om DM i Tagdækning, hvor de undervejs sikrer kvaliteten af arbejdet i appen. Kvalitetssikring og den nødvendige dokumentation, er nemlig i dag noget som lærlinge får med sig som en del af uddannelsen. Det er blevet et kriterie for at vinde en opgave.

Du kan undervejs følge udviklingen af deltagernes dokumentation af kvaliteten på hjemmesiden Tagpas.dk. Teamet bag Tagpas har også opstillet en stand ved tagdækkerne på Skills – kom forbi og få en kop frisk kaffe og et Tagpas-bolche. 

Phønix Tag Materialer er glade for igen i år at sponsere tagdækkerfaget på SKILLS.

Find vej til stand A 1058 Messe C, Fredericia, Vestre Ringvej 101, 7000

Fakta

Tagpas er en digital platform som henvender sig til Tagdækkere og underleverandører som ønsker at minimere administrativt bøvl, og tunge lovgivningsmæssige processer ift. dokumentation og formidling.

Det handler om at skabe og bevare et stort overblik, og sikre flotte PDF rapporter med få klik - som alt sammen er med til gøre jeres virksomhed langt mere professionel og strømlinet. Det skal være nemt, og de fleste opgaver kan klares på taget med en mobiltelefon.

Mange tagdækkervirksomheder er vandt til sagshåndtering med brug af et ringbind, som ofte kun findes på kontoret.

Det scenarie gør Tagpas op med, nu kan du have alle projekter og dokumenter med dig lige ved hånden.

Nyheder

Fugtkonference

Tilmeld dig 2-dages seminar om fugt

Kurset er er for dig som projekterer, det vil sige bygningskonstruktør, arkitekt eller ingeniør. Det handler om et tema, som er yderst aktuelt, nemlig fugt. Vi har samlet nogle af Danmarks førende eksperter, som giver dig den bedste viden.

Invitation. 2-dages seminar om fugt
expand_less