Blandt Danmarks bedste til lighed

Phønix Tag Materialer nomineret til pris at skabe lige muligheder på arbejdspladsen

DI Prisen Tagdækker Trainee
Phønix Tag Materialer var nomineret til DI-prisen for Tagdækker Trainee-forløbet, der bringer 80 % af ledige i job og uddannelse

Phønix Tag Materialer var blandt de nominerede virksomheder, da H.K.H. Kronprinsessen på vegne af DI den 28.september overrakte prisen for at skabe lige muligheder på arbejdspladsen til NCC for deres virksomhedsskole.

DI fremhæver i en pressemeddelelse Tagdækker Trainee-forløbet for dets evne til at give unge på kanten af arbejdsmarkedet muligheden for at uddanne sig og blive tagdækker.

- Tagdækker Trainee står nemlig på to ben. Dels giver det udfordrede og ledige personer det første fodfæste på arbejdsmarkedet. Dels medvirker det til at sikre hænder til en branche, der ser ind i en fremtid med 30 procent færre tagdækker i løbet af de næste 15 år, hedder det fra DI.

Phønix Tag Materialers salgs- og marketingdirektør, Kenneth Vraa er selvsagt stolt af at være blandt finalisterne til DI-prisen.

- Siden vi startede i 2019, har vi haft en succesrate på 80 procent, hvor ledige er blevet løftet ud af ledighed og offentlig forsørgelse og har fået en ny retning i livet. Vi er glade for, at vi sammen med landets tagdækkere og øvrige samarbejdspartnere tager et fælles samfundsansvar og samtidig får arbejdskraft til branchen, siger Kenneth Vraa.

Stærke kræfter bag
Foruden Phønix Tag Materialer står en række andre stærke parter bag Tagdækker Trainee-projektet. Det gælder blandt andet jobcentre over hele landet, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR), en række private virksomheder, 3F og Learnmark Horsens, som alle har været vigtige medspillere undervejs mod målet.

Fakta

Tagdækker Trainee

  • Forløbet varer 12 uger, som består af en kombination af undervisning og praktik hos lokale tagdækker-virksomheder.
  • Deltagerne kan kombinere forløbet med en bred palette af efterfølgende uddannelser eller jobs; f.eks. ny mesterlære, erhvervsgrunddannelse (EGU), individuelt tilrettelagt erhvervsuddannelse (IEUD) eller ordinær ansættelse.
  • Phønix Tag Materialer har iværksat forløbet Tagdækker Trainee i samarbejde med en række partnere: Tagdækkeentreprenører over hele landet, JUAL, Jevith, Rockwool, JET Domex, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) og landets jobcentre, Otto Schachner, Vejen Idrætscenter Sportshotel Vejen, Hetag Tagmaterialer, Learnmark, 3F Kongeåen

Nyheder

Fugtkonference

Tilmeld dig 2-dages seminar om fugt

Kurset er er for dig som projekterer, det vil sige bygningskonstruktør, arkitekt eller ingeniør. Det handler om et tema, som er yderst aktuelt, nemlig fugt. Vi har samlet nogle af Danmarks førende eksperter, som giver dig den bedste viden.

Invitation. 2-dages seminar om fugt
expand_less