Danmarks bedste tagdækkerlærling fundet

Danmarks bedste tagdækkerlærling 2021 hed Jonas Pajbjerg Høg

Danmarks Bedste Tagdækker 1200 Linkedin
Jonas Pajbjerg Høg strøg helt til tops ved DM i tagdækning 2021, der blev afholdt hos Phønix Tag Materialer.

Danmarks bedste tagdækkerlærling hedder Jonas Pajbjerg Høg. Den titel kan den unge tagdækker føje til sit cv, efter han 26. september vandt DM i tagdækning.

- Det helt overvældende – ja, helt vildt. Det har været tre hårde dage med en meget krævende listedækning, hvor vi undervejs fik nye opgaver, for at udfordre os, siger Jonas.

Han er tagdækkerlærling hos KN Tagdækning, der har sit hovedkontor i Struer. Direktør Carsten Skov-Aggerholm er stolt over titlen.

- Det er fantastisk at Jonas vinder i dag, hvor man kan glæde sig over, at fire dygtige finalister laver flotte løsninger med tagpap. Det handler om at branchen skal lave kvalitetsarbejde, og det er lovende at se, hor meget lærlinge kan, siger Carsten Skov-Aggerholm.

For dommer Kenneth Due Hansen, direktør hos Viika Tagdækning måtte valget afgøres på marginalerne.

- Selv en erfaren svend ville være tilfreds med alle de løsninger, som finalisterne har lavet, og det er vi dommere også. Vi har lagt vægt på det pæne, generelle udtryk, der viser at Jonas har godt styr på sit håndværk, siger Kenneth

DM plejer at blive holdt sammen med det store Skills, der dog har været aflyst de seneste to år på grund af Corona.

Fakta

På grund af en lang coronapause i SKIILS-konkurrencen arrangerede tagpapproducenten Phønix Tag Materialer Danmarksmesterskabet i tagpap sammen med Det Faglige Fællesudvalg for Struktør-, Brolægger- og Tagdækkerfaget.

DM fandt sted i Brørup i de samme lokaler hvor Phønix Tag Materialer uddanner Tagdækker Trainees, der skaffer udsatte unge i arbejde og uddannelse i den travle Tagdækkerbranche.

Blandt de fire skarpe lærlinge, der dystede i finalen om DM, var der netop en tidligere Tagdækker Trainee-elev.

Nyheder

Fugtkonference

Tilmeld dig 2-dages seminar om fugt

Kurset er er for dig som projekterer, det vil sige bygningskonstruktør, arkitekt eller ingeniør. Det handler om et tema, som er yderst aktuelt, nemlig fugt. Vi har samlet nogle af Danmarks førende eksperter, som giver dig den bedste viden.

Invitation. 2-dages seminar om fugt
expand_less