TagSealer – den rigtige fugemasse til taget

Phønix Tag Materialers nye tagfugemasse, TagSealer, kan bruges til masser af fugeopgaver på taget – og også til brandsikring

300X300 Tagsealer2produkter
Phønix Tag Materialers nye tagfugemasse, TagSealer, kan bruges til masser af fugeopgaver på taget – og også til brandsikring.

Phønix Tag Materialers nye tagfugemasse, TagSealer, kan bruges til masser af fugeopgaver på taget – og også til brandsikring.

TagSealer anvendes både som almindelig tagfugemasse og samtidig til brandsikring efter den såkaldte bagstop-fuge metode.

Du kan bruge TagSealer til at stort set alt - at fuge klemskinner, til indskud i murværk, ved gennemføringer og vindskeder samt til øvrige fugeopgaver på taget. Du kan også bruge den til at tætne gennemføringer ved dampspærren.

Den nye fugemasse hæfter godt til de allerfleste materialer. Det gælder f.eks. metaller som aluminium, rustfrit og galvaniseret stål, og også beton, tagpap, hård PVC, natursten og de fleste malede overflader. Plasttyperne PE og PP matcher derimod ikke TagSealer.

Du bruger TagSealer på rengjorte, tørre eller let fugtige overflader. Bagefter glitter du fugen med en fugepind dyppet i vand – helt enkelt. Og du kan bruge den hele året, for den virker fra -5°C til +40°C og ved en relativ luftfugtighed på minimum 30%. 

Som brandtætning efter Bagstop-fugemetoden
TagSealer bruges også til at forsegle revner og sprækker i tagfladen for at hindre ilden i at sprede sig til tagkonstruktionen

Her skal du blot påføre TagSealer direkte i sprækker op til 12 mm og med fuld vedhæftning til overfladen. Er sprækken over 12 mm, skal den stoppes med blød mineraluld, inden du bruger TagSealer – og med en særlig fugespids kan du forsegle brede fuger op til ca. 40 mm.

TagSealer lever naturligvis op til de gældende krav og regler, bl.a. kriterierne i BYG-ERFA-blad nr. (37) 170604, som omhandler brandteknisk lukning af spalter mod hulrum ved renovering og merisolering af tagpaptage.

Læs brochuren her

Nyheder

expand_less